Лайм

"Гра в кальмара" вже всюди - навіть в Інстаграмі Сергія Бабкіна, який виявився двійником головного героя

Хмм...

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" - безперечно новий хіт стрімінгового сервісу Netflix. Історія бідняків, які беруть участь в іграх на виживання заради вагомого грошового призу, стала найбільш обговорюваною в десятках країн світу і не обійшла стороною Україну. Здається, про серіал говорять уже скрізь - ось уже й в Інстаграмі Сергія Бабкіна.

Кажуть, соліст гурту 5'Nizza - двійник актора Лі Джон Дже, якому в "Грі в кальмара" дісталася головна роль. Чому б не хайпонути підтримати тему, подумав Сергій Бабкін і навіть порівняв своє архівне чорно-біле фото зі знімком актора.

Сергій Бабкін і Лі Джон Дже. Не переплутайте Фото: Instagram / @babkin_official

"У коментарях написали, що я схожий на актора з популярного серіалу "Гра в кальмара", - написав Бабкін у своєму мікроблозі. - А ви як вважаєте? Схожий?"

Фото: Instagram / @babkin_official

У коментарях під постом дуже радіє Леся Нікітюк, інші ж підписники Бабкіна активно обговорюють, чи схожі співак і актор, а тим часом бренд Vans як ніколи розпродає свої білі сліпони. Вся справа в тому, що схоже взуття протягом усіх дев'яти серій носили герої "Гри в кальмара", і тепер його продажі зросли на 7800%.

А ви вже дивилися "Гру в кальмара"?

  • Читайте також на theLime, як через помилку авторів "Гри в кальмара" бідолаха-мешканка Кореї почала щодня отримувати більше тисячі дзвінків. Netflix відреагував на інцидент і вже почав редагувати сцени серіалу.
  • А ви знали, що гангстер Док Су з "Гри в кальмара" до своєї популярності продавав у Москві телевізори? Саме тому актор Хо Сон-тхе так добре говорить російською.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео