Лайм

Померла дружина Вахтанга Кікабідзе - вона прожила з артистом понад 50 років

Жінка довго хворіла

Радянський та грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе став вдівцем - 11 жовтня після тривалої хвороби померла його дружина, колишня прима-балерина Ірина Кебадзе.

Про це Sputnik Грузія повідомив директор артиста Олег Толмачов. Що стало причиною смерті він не уточнив, лише зазначив, що жінка довго хворіла. Він підкреслив, що танцівниця померла не від коронавірусу.

Фото: facebook.com/marina.sagaradze

Сумну звістка підтвердила дочка Кебадзе від першого шлюбу Марина Сагарадзе. "Пішла моя гарна, тепла і найвірніша людина... Мам, я тебе люблю...", - написала вона у Facebook.

Ірина Кебадзе і Вахтанг Кікабідзе одружилися у 1965 році і прожили разом більше 50 років. Подружжя виховувало двох дітей: дочку Марину від шлюбу балерини з актором Гурамом Сагарадзе, та спільного сина Костянтина.

Кебадзе - заслужена артистка Грузії, в минулому працювала примою-балериною Тбіліського академічного оперного театру.

Фото: facebook.com/marina.sagaradze

  • Раніше в Києві на 63-му році життя помер єдиний син режисера Сергія Параджанова - Сурен Параджанов. Його приятель, фотограф Юрій Мечитов опублікував у соцмережі унікальні архівні кадри.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil