Лайм

Адель повернулася з новою піснею та кліпом через 6 років - дивимося відео на трек Easy On Me

Також співачка анонсувала новий альбом

Після шестирічної перерви Адель повернулася до творчої діяльності. Співачка випустила пісню Easy On Me з майбутнього альбому "30", реліз якого очікується вже наступного місяця.

Разом з треком вийшов і кліп, який відсилає до відео на хіт співачки Hello. За задумом режисера Ксав'є Долана, Адель з'являється в тому ж будинку, що і в 2015 році, збирає речі та їде, тим самим прощаючись з минулим життям. До кінця ролика чорно-біла картинка стає кольоровою.

Через 9 годин після прем'єри, новий кліп Адель зібрав на YouTube більше 16 млн переглядів, що говорить про те, що фани дуже скучили за творчістю співачки. Тепер шанувальники з нетерпінням чекають на новий альбом, який вийде вже 19 листопада.

Цікаво, що нова платівка 33-річної Адель, як і попередні, названа за віком. Анонсуючи альбом "30" співачка показала обкладинку та розповіла, що працювала над ним протягом трьох років.

"На цьому шляху я дізналася багато небувалої істини про себе. Скидаючи з себе старі шари, я набувала нові. Виявила дійсно корисний і здоровий спосіб мислення, і я відчуваю, що знову знайшла себе. Я б навіть сказала, що ніколи в житті не відчувала себе настільки затишною, - поділилася Адель. - І тепер я нарешті готова випустити цей альбом".


View this post on Instagram

Публікація від Adele (@adele)

  • Нещодавно Адель прикрасила відразу дві обкладинки Vogue - британську та американську. 33-річна зірка, якій вдалося схуднути на рекордні 45 кг, позувала в розкішних дизайнерських нарядах, які підкреслили її стрункість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття