Лайм

Каньє Вест офіційно змінив ім'я - тепер він просто Йе

Клопотання репера розглядалося майже два місяці

Суд Лос-Анджелесу задовольнив прохання Каньє Веста офіційно змінити своє ім'я. Тепер репера звуть Йе (Ye) - від середнього імені та прізвища він відмовився.

Як пише Los Angeles Times, у понеділок, 18 жовтня, суддя Мішель Вільямс схвалила позов музиканта, який він подав у кінці серпня. Своє бажання змінити ім'я репер пояснив "особистими причинами". Оскільки у суду не було заперечень за позовною вимогою, вона була задоволена без слухання.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що у 2018 році Каньє Вест випустив альбом, назвавши його Ye. Тоді він заявив, що слово Ye (зі староанглийского перекладається як "ти") - найвживаніше слово в Біблії. Незабаром після цього репер так підписав свій Твіттер.

Дружина Йе, зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян-Вест, зберегла своє колишнє прізвище, незважаючи на шлюборозлучний процес. Чи буде вона міняти його в подальшому - наразі невідомо.

  • Раніше Каньє Вест представив кліп на трек Come to Life з нового альбому Donda. У ролику з'являється Кім Кардаш'ян у шлюбній сукні, після чого вони з репером проводять ще одну весільну церемонію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil