Лайм

Maneskin випустили кривавий ретро-кліп до нової пісні Mammamia: відео

Італійські рокери порадували фанів по всьому світу зухвалою новинкою

Італійський гурт Maneskin презентував зухвалий кліп до пісні Mammamia, яку музиканти написали після перемоги на "Євробаченні-2021". За кілька годин відео рокерів зібрало на YouTube вже більше 1,5 млн переглядів, і ця цифра продовжує зростати.

За задумом режисера Рея Надаля, музиканти подорожують на авто під свій новий трек та продумують різні способи, як убити соліста Даміано Давида. Барабанщик Ітан Торкіо топить його в унітазі, басистка Вікторія Де Анжеліс завдає йому удари ножем, а гітарист Томас Раджі вдаряє електрогітарою.

Незважаючи на всю похмурість та кривавість, ролик містить дотепність та сексуальну привабливість, які асоціюються з творчістю Maneskin.

Що стосується самої пісні Mammamia, то в ній рокери висміюють всі чутки, які з'явилися про них після раптового міжнародного успіху на початку цього року, включаючи підозри у вживанні наркотиків перед камерою та манеру поведінки на сцені.

  • Раніше рокери Maneskin стали обличчям нової кампанії Gucci. Музиканти знялися у провокаційній фотосесії, примірявши вбрання з нової колекції бренду під назвою Aria - лінійка присвячена 100-річчю модного Дому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ