Лайм

Ахтем Сеітаблаєв розлучився з другою дружиною: Це непростий момент, особливо коли є діти

Причина - згасли почуття

Режисер Ахтем Сеітаблаєв та кінопродюсер Іванна Дядюра розлучилися через 10 років стосунків, 8 з яких пара була в офіційному шлюбі. Про розставання розповів сам актор, який рідко говорить на тему особистого життя.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" режисер "Кіборгів" зізнався , що вони з дружиною більше не разом. Для Сеітаблаєва це вже друге розлучення. За словами актора, він не ділився цим з пресою раніше, оскільки для нього це "досить емоційний момент".

Фото: instagram.com/seitablaiev

"Це досить емоційний момент у житті кожної людини. Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, до того, що закінчуються почуття...", - поділився режисер.

Ахтем сподівається, що вони з колишньою дружиною залишаться хорошими друзями і допомагатимуть один одному.

"Ми з Іванною дійсно зробили багато, починаючи з телевізійних фільмів, закінчуючи "Хайтармою" та "Кіборгами". Співпраця теж додала, скажімо, до кейсу своїх важелів", - зазначив актор.

Фото: Телеканал "Україна"

Колишнє подружжя виховує чотирьох дітей: дочок Назли (1995 р.н..) та Сафіє (2009), а також синів Селіма і Анатолія, якого Дядюра народила в першому шлюбі.

  • У вересні цього року Ахтем Сеітаблаєв видав старшу дочку заміж. Красиве весілля відбулося в Туреччині, в курортному місті Кемер. Цей день став дуже хвилюючим для зіркового батька.
  • А в кінці липня Ахтем Сеітаблаєв пережив особисту трагедію - в окупованому Криму на 84-му році життя померла його мати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа