Лайм

Ахтем Сеітаблаєв віддав старшу дочку заміж: Не очікував, що буду так хвилюватися

Весілля пройшло в Туреччині

Назли Сеітаблаєва, старша дочка режисера Ахтема Сеітаблаєва, вийшла заміж. Красиве весілля відбулося в Туреччині, в курортному місті Кемер. Цей день став дуже хвилюючим для актора, про що він розповів у своєму Instagram.

Режисер "Кіборгів" опублікував на своїй сторінці в соцмережі дві фотографії, на одній з яких зображений з нареченою. "Весілля дочки... Не очікував, що буду так хвилюватися", - поділився Сеітаблаєв.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Судячи з усього, для важливого дня 26-річна Назли вибрала два весільні образи: національний кримськотатарський наряд та сучасну мереживну сукню, яка підкреслила її жіночну фігуру.

Фото: instagram.com/seitablaiev

"Наша історія була в 4 країнах: Туреччина, Україна, Росія, Бельгія. Наше перше побачення мій чоловік організував в Стамбулі і день весілля так само відбувся в Туреччині. Коли-небудь я розповім наскільки дивовижними і красивими були наші 11 місяців до статусу чоловіка та дружини. Попереду щасливе життя в Бельгії", - поділилася дочка актора у своєму мікроблозі.

Фото: instagram.com/stbl.n

Назли - теж акторка. В активі у дівчини вже півтора десятка фільмів - вона почала зніматися з чотирьох років, дебютувавши разом з батьком у Олеся Саніна в "Мамаї".

Фото: instagram.com/stbl.n

Ахтем Сеітаблаєв разом з дружиною Іванною Дядюрою також виховує 11-річну дочку Сафіє і двох синів - спільного Селіма та Анатолія, якого дружина режисера народила в першому шлюбі.

  • В кінці липня Ахтем Сеітаблаєв пережив особисту трагедію - в окупованому Криму на 84-му році життя померла його мати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа