Лайм

"Міс Україна-2021" стала Олександра Яремчук - що про неї відомо

Дівчина представить Україну на міжнародній арені

21 жовтня в Києві відбувся 30-й національний конкурс краси "Міс Україна-2021", за підсумками якого корону вручили Олександрі Яремчук. Що відомо про переможницю і що вона публікує в Instagram - далі в матеріалі.

Олександрі - 22 роки. Дівчина родом з Вінницької області, але з недавнього часу мешкає у столиці, де закінчила Київський національний університет за спеціальністю "Менеджмент бізнес-організації".

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Яремчук близько 10 років професійно займалася танцями, як в Україні так і за її межами. Сьогодні дівчина веде активний спосіб життя, регулярно ходить до спортзалу, а також грає в теніс. Нещодавно Олександра стала захоплюватися психологією і хоче розвивати себе в цьому напрямку.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Судячи з публікацій дівчини в Instagram, вона любить подорожувати. У Олександри є фотографії з Італії, Франції, ОАЕ, Туреччини та інших країн. Сторінка "Міс Україна-2021" рясніє знімками в бікіні та відвертих нарядах. І це не дивно, адже дівчина має бездоганну фігуру, над якою старанно працює.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Перемога в національному конкурсі дала можливість Олександрі представити Україну на головному міжнародному конкурсі краси "Міс світу", який пройде в грудні цього року в Пуерто-Ріко. Крім того, Яремчук до наступного конкурсу володітиме дорогоцінною короною, яку цього року створив ювелір світового рівня Джейкоб Арабо. Вона прикрашена 27 сапфірами та 1250 діамантами. Вартість виробу - $3 млн.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Фото: instagram.com/yaremchuuk

  • 15 жовтня в Києві відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021", в якому взяли участь 15 дівчат з різних міст України. Його переможницею стала конкурсантка з Дніпра, учасниця шоу "Холостяк" Анна Неплях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято