Лайм

Алек Болдвін дав перший коментар після смертельної трагедії на зйомках фільму

Актор висловився у соціальній мережі

Алек Болдвін, який через безглузду випадковість застрелив оператора на знімальному майданчику, вперше прокоментував трагедію. 63-річний актор зізнався, що йому складно передати словами ступінь свого потрясіння.

"Немає слів, щоб описати мої шок і печаль з приводу трагічної події, що забрала життя Галини Хатчінс - дружини, матері та нашої вельмишановною колеги", - написав актор у Twitter.

Болдвін додав, що співпрацює зі слідством, щоб з'ясувати, як могла статися трагедія, і постійно знаходиться на зв'язку з сім'єю загиблої, пропонуючи їм свою допомогу та підтримку. "Моє серце розбите, воно болить за її чоловіка, їхнього сина та всіх, хто знав і любив Галину", - пише актор.

Нагадаємо, 22 жовтня стало відомо про трагедію в американському місті Санта-Фе (штат Нью-Мексико): на зйомках фільму "Іржа" (Rust) Алек Болдвін випадково вбив оператора-постановника Галину Хатчінс, уродженку України. За сценарієм актор мав би стріляти холостими патронами, але у реквізитній зброї опинилися бойові кулі. Як вони туди потрапили - належить дізнатися слідству.

Алек Болдуін Фото: Getty Images

  • Ця новина нагадала подію на зйомках культової картини "Ворон" - у 1993 році також від випадкового вогнепального поранення на майданчику помер актор Брендон Лі, син майстра східних єдиноборств Брюса Лі. Ось як це було.
  • Про Галину Хатчінс відомо, що вона була киянкою. Розповісти про загиблу більше редакції theLime погодилася її подруга студентських років Оксана Стефанишина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності