Лайм

Чоловік загиблої Галини Хатчінс написав скорботний допис: Наша втрата величезна

Чоловік вперше прокоментував трагедію

Актор Алек Болдвін під час зйомок випадково застрелив оператора Галину Хатчінс з реквізитної зброї. Трагедія стала справжнім шоком для колег та друзів 42-річної українки, але найважче, звичайно ж, рідним та близьким.

Чоловік загиблої жінки, юрист Метью Хатчінс, написав на twitter-сторінці скорботний допис, в якому розповів, якою була його кохана, а також звернувся до журналістів та всіх небайдужих. Свій твіт чоловік супроводив фотографією Галини з їхнім сином Андросом.

Галина Хатчінс з сином Фото: twitter.com/mhutchins

"Галина надихала всіх нас своєю пристрастю та баченням, а її спадщина занадто значима, щоб висловити її словами. Наша втрата величезна, і ми просимо ЗМІ поважати приватне життя моєї сім'ї, поки ми справляємося з нашим горем. Ми дякуємо всім за те, що поділилися зображеннями і історіями з її життя", - написав Метью.

Галина з чоловіком Метью та сином Андросом Фото: facebook.com/halyna.hutchins

Галина Хатчінс загинула після пострілу від зброї, в якому замість холостих патронів опинилися бойові. Як вже відомо, куля потрапила жінці в груди та прошила її наскрізь. У цей момент оператор знаходилася за камерою.

  • Тим часом Алек Болдвін вперше прокоментував трагедію. 63-річний актор зізнався, що йому складно передати словами ступінь свого потрясіння.
  • Про Галину Хатчінс відомо, що вона була киянкою. Розповісти про загиблу більше редакції theLime погодилася її подруга студентських років Оксана Стефанишина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого