Лайм

Роман Свечкоренко з "Холостячки" пояснив свою різку поведінку після поліграфу: Психологом я буду на роботі

Чоловіка обурила перевірка на детекторі брехні

У 6 випуску шоу "Холостячка-2" троє чоловіків пройшли поліграф. Роман Свечкоренко після перевірки розмовляв зі Златою Огнєвіч на емоціях, після чого зіткнувся з хейтом. Глядачам не сподобалася поведінка учасника, мовляв він поводився не як психолог.

Чоловік вирішив пояснити свою поведінку і зробив в Instagram допис, який був не менш емоційним. "В першу чергу, я людина. Тільки після цього я психолог. Я маю право на емоції, тим більше, коли відчуваю себе погано", - пише Роман.

Фото: instagram.com/svechkorenko

"Чому погано? Уявіть собі ситуацію: ви знайомитеся з людиною, у вас все добре, ви починаєте пізнавати один одного, але часу, який ви провели разом, його дуже мало. Ви ось-ось тільки поспілкувалися нормально. Один раз. І тут вам кажуть: ти зараз йдеш на поліграф, і навіть якщо ти вважаєш це просто огидно брудною дією, відмовитися ти не можеш, тому що, відмовившись від проходження, ти точно будеш людиною, яка щось приховує!", - пояснює блогер.

На детекторі брехні з'ясувалося, що Роман досі офіційно одружений. Про це учасник промовчав, але не тому, що приховував це, а тому що Злата Огневіч нібито прямо не запитала його про це.

"Поліграф був зайвим! Я відповідав на питання, які мені ніколи не задавала Злата! Навіщо, якщо їх можна задати прямо мені, і я на них відповім..", - заявив Свечкоренко.

Фото: instagram.com/svechkorenko

"Люди, які пишуть "ти себе поводиш не як психолог". Мені вас щиро шкода, бо так щільно засісти в ярликах і шаблонах, ще потрібно зуміти. Питання до вас, експертів з усього в цьому світі. Якщо на мене нападуть на вулиці, і спробують завдати шкоди близьким або мені, мені потрібно по психотипам розкладати кривдників, або захиститися будь-яким способом? Мені плювати, що ви відповісте, тому що я завжди відстоюватиму свої кордони, і своїх рідних! А психологом я буду на роботі, а не в житті!", - резюмував Роман.

Свечкоренко покинув проект, але Злата Огнєвіч дала йому шанс повернутися, як тільки він владнає своє питання з розлученням. Співачка має велику симпатію до чоловіка і відчуває взаємність.

  • Раніше Роман Свечкоренко розповів про розлучення з дружиною і пояснив, чому шлюборозлучний процес такий тривалий. Пара була разом протягом 10 років і тепер виховує спільну доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів