Лайм

Шоу "Холостячка" покинули відразу три учасники - фаворитові Злата Огнєвіч дала шанс повернутися

Цей тиждень був напруженим

22 жовтня на телеканалі СТБ вийшов 6 випуск реаліті "Холостячка-2", який був сповнений неприємних сюрпризів. Злата Огнєвіч дізналася несподівану правду про деяких учасників, і в кінці ефіру зробила свій вибір. Цього тижня проект покинули відразу троє чоловіків.

Холостячка 2021 - хто покинув шоу у 6 випуску

Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив перевірити поліграфом трьох учасників, які, на його думку, щось приховують. Детектор брехні пройшли Влад Ясько, Роман Свечкоренко та Андрі Задворний. Відразу після перевірки героїня провела бесіду з кожним, після чого прийняла рішення.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Не дочекавшись церемонії троянд Злата Огнєвіч відправила додому наймолодшого учасника 2 сезону - 25-річного Влада Ясько. З'ясувалося, що хлопець нібито перебуває у стосунках і перервав їх лише на час Холостячки. Співачка вирішила, що чоловік забрехався і відпустила його прямо з тету.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Церемонія троянд була напруженою не тільки для тих, хто проходив поліграф. В результаті бутоньєрка не дісталася Вінченцо Дулепі - його Злата назвала нещирим. Героїні здалося, що хлопець грає на камеру і його почуття несправжні.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Фаворит 2 сезону Роман Свечкоренко не сказав Златі Огнєвіч, що досі офіційно перебуває у шлюбі. Правда з'ясувалася під час перевірки поліграфом. Героїня не змогла назавжди відпустити учасника і дала йому шанс повернутися, якщо він закінчить шлюборозлучний процес.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil