Лайм

Шоу "Танці з зірками" залишила пара, про яку пліткували найбільше

Співачка і танцюрист опинилися в зоні ризику не вперше

24 жовтня на каналі "1+1" пройшов 8 випуск шоу Танці з зірками-2021, в якому виступили тільки шість пар, так як Дмитро Каднай підхопив коронавірус і не зміг вийти на паркет. Незважаючи на брак танцюристів, автори проекту не стали робити винятків і попрощалися з однією з пар. І про неї в новому сезоні говорили чи не найбільше.

Танці з зірками 2021 - хто покинув шоу у 8 випуску

За підсумками 8 випуску в так званій зоні ризику опинилися три пари танцюристів, дві з них - Артур Логай, Анна Кареліна та Євгенія Власова, Макс Леонов - були змушені виконати "танець за життя". Оцінивши короткий виступ, судді вирішили залишити на проекті Артура та Анну, так шоу "Танці з зірками" покинули Євгенія Власова та Макс Леонов.

Макс Леонов і Євгенія Власова на шоу "Танці з зірками" Фото: Instagram / @ tanci1plus1

Для виступу у 8 випуску пара підготувала румбу, і члени журі оцінили номер у 25 балів з 30-ти можливих (цієї неділі Макс Чмерковський, Катерина Кухар та Влад Яма спостерігали за успіхами танцюристів без запрошеного судді).

Як у 8 випуску шоу танцювала Євгенія Власова:

Співачка та її партнер стали однією з найбільш обговорюваних пар нового сезону, адже творці шоу не втрачали можливості поговорити про хворобу Євгенії Власової або роздути "сварку" артистки з Маком Леоновим. В одному з ефірів "Танців з зірками" Власова звернулася до продюсерів із проханням не спекулювати на гучних темах.

Якими були оцінки інших учасників 8 випуску і хто продовжить участь у шоу:

Підсумки 8 випуску шоу Фото: Instagram / @ tanci1plus1

Раніше співачка Джамала висловилася про свою участь у "Танцях з зірками". Як зазначила артистка, на паркеті немає переможниць "Євробачення".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці

Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю

Українська стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала свій скандальний жарт про дітей з інвалідністю, яких вона назвала "тупенькими"