Лайм

Колишній учасник "Холостячки" Ігор Присяжнюк назвав можливих фіналістів шоу

Чоловік розповів про фаворитів Злати Огнєвіч

Колишній учасник шоу "Холостячка-2" Ігор Присяжнюк розповів, хто може бути у фіналі. Незважаючи на те, що чоловік покинув проект у 2-му випуску, йому вистачило часу, щоб роздивитися фаворитів Злати Огнєвіч.

У короткому інтерв'ю "РБК Україна" тренер з плавання заявив, що, на його думку, фіналістами можуть стати 37-річний бізнесмен Дмитро Шевченко та 32-річний блогер та психолог Роман Свечкоренко.

Ігор Присяжнюк Фото: instagram.com/forte_igor

Дійсно, героїня відчуває симпатію до цих чоловіків: Дмитро був одним із перших, з ким трапився поцілунок, а Роман отримав шанс повернутися на проект після того, як залишив його у 6 випуску.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Шевченка (@dmitrij_sheff)

Огнєвіч дізналася, що Свечкоренко досі офіційно одружений, і відправила його додому, сказавши при цьому, щоб він зможе повернутися назад, як тільки завершить процес розлучення.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Сам же Присяжнюк залишив "Холостячку" за власною ініціативою. Як з'ясувалося, Ігор з самого початку не планував довго затримуватись у шоу, оскільки не може надовго залишити свою роботу. Чоловік хотів просто познайомитися зі Златою, щоб надалі спробувати побудувати з нею стосунки вже поза проектом. За словами чоловіка, у реальному житті йому було б складніше привернути увагу зірки.

  • Раніше Роман Свечкоренко розповів про розлучення з дружиною та пояснив, чому шлюборозлучний процес такий тривалий. Пара була разом протягом 10 років і тепер виховує спільну дочку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil