Лайм

У 2 випуску "Холостячки" шоу покинули два учасники - один з них пішов з власної ініціативи

На проекті залишилося 14 чоловіків

24 вересня на каналі СТБ вийшов другий випуск шоу "Холостячка-2", який запам'ятався не тільки романтичними побаченнями, а й несподіваним рішенням одного з учасників - покинути проект.

Перед церемонією троянд Злата Огнєвіч отримала відеозвернення від чоловіків, і повідомлення Ігоря Присяжнюка збентежило героїню. Він попросив не вручати йому бутоньерьку, оскільки не може надовго залишати свою роботу. 36-річний тренер вчить немовлят плавати, і тривалих перерв між тренуваннями робити не можна.

Ігор Присяжнюк Фото: instagram.com/holostyakstb

Під час особистої розмови зі співачкою з'ясувалося, що Ігор з самого початку не планував довго залишатися на "Холостячці". Його мета - просто познайомитися зі Златою, щоб в подальшому спробувати побудувати з нею стосунки, вже після закінчення реаліті. За словами чоловіка, в реальному житті йому було б складніше дістати увагу зірки.

Огнєвіч була не в захваті від зізнання Присяжнюка, вона звинуватила його в нечесності, зазначивши, що він зайняв місце іншого чоловіка, з яким у неї могли б скластися стосунки. Співачка не стала утримувати спортсмена, і попрощавшись з ним, вирушила на церемонію троянд, де зробила свій вибір.

Другим учасником, який покинув шоу "Холостячка-2" у другому випуску, став Євген Селютін. 29-річний власник двох IT-компаній любить, щоб жінки першими проявляли ініціативу, а для Злати з недавніх пір це не прийнятно. "У мене вже був подібний досвід, я не хочу повторення", - сказала героїня і відправила чоловіка додому.

Євген Селютін Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним