Лайм

Дочка Алека Болдвіна заступилася за батька після смертельної стрілянини на зйомках фільму

Айрленд Болдвін відповіла хейтерам у мережі

Після того, як Алек Болдвін випадково застрелив кінооператорку Галину Хатчінс на зйомках фільму "Іржа", на нього посипалося безліч звинувачень. І хоча поліція підтвердила, що Болдвін не знав, що револьвер заряджений бойовими патронами, це не врятувало його від підозр та громадського осуду.

Алек Болдвін із дочкою Айрленд Фото: Getty Images

На захист батька встала дочка Болдвіна, 26-річна Айрленд. Дівчина опублікувала в Instagram скріншот із добрими словами про актора, а також звернулася до хейтерів.

"Серед деяких найогидніших і найбільш загрозливих коментарів, електронних листів, текстових повідомлень та голосових повідомлень, які я отримую, цей чудовий коментар стоїть особняком, - написала Айрленд. - Я знаю свого батька, а ви ні. Люблю тебе, тату".

У коментарі, який виділила дочка Алека Болдвіна та Кім Бейсінгер, жінка на ім'я Трейсі Нолан відгукується про спільну роботу з актором.

"Свого часу я мала справу з набором досить дурних райдерів для знаменитостей, але не для вашого батька, - згадала жінка. - Він тільки хотів переконатися, що в його готельному номері будуть пластівці та молоко, коли його дочка відвідує його. Ось і все. У цьому був весь райдер. Я завжди пам'ятатиму це".

21 жовтня на ранчо Бонанза Крік у Санте-Фе Алек Болдвін застрелив на знімальному майданчику операторку Галину Хатчінс і поранив режисера Джоела Соузу. Актор тренувався діставати зброю з кобури, направив старовинний револьвер на камеру та вистрілив. Хоча помічник режисера казав йому, що зброя охолощена, у ній опинився бойовий патрон.

"Немає слів, щоб передати мій шок і смуток з приводу трагічної події, яка забрала життя Галини Хатчінс, дружини, матері та нашої дорогої колеги, - написав пізніше Болдвін у Twitter. - Я повністю співпрацюю зі слідством, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія, і я підтримую зв'язок з її чоловіком, пропонуючи свою підтримку йому та його родині".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також