Лайм

Меттью Перрі напише мемуари про наркозалежність та серіал "Друзі"

Актор підписав вигідну угоду з видавництвом

Зірка "Друзів" Меттью Перрі погодився розповісти про зйомки серіалу "Друзі" та свою боротьбу з наркозалежністю у відвертих мемуарах.

Deadline пише, що видавець Macmillan Flatiron Books купив права на книгу за семизначну суму. Вона буде опублікована восени 2022 року.

Фото: https://www.instagram.com/mattyperry4/

52-річний актор, який зіграв Чендлера у ситкомі "Друзі", вперше потрапив до реабілітаційної клініки у 1997 році. Повторний курс знадобився йому у 2001-му, і з того часу Перрі систематично повертався до наркотиків. Він зізнався, що через залежність не пам'ятає зйомок кількох сезонів "Друзів".

"Десь між 3 та 6 сезонами я був трохи не в собі", - розповів він BBC Radio 2 у 2016 році.

Актор звик до наркотиків після аварії на гідроциклі. В курс лікування входили наркотичні знеболюючі, які штовхнули Перрі на слизьку стежку.

"Я не збирався мати з цим проблеми. Але з самого початку мені сподобалося, як я почувався, і я хотів отримати більше. Я був некерованим і дуже нездоровим", - сказав він.

Раніше цього року вийшов спецвипуск "Друзі: Возз'єднання", і фанати звернули увагу на те, що Перрі невиразно вимовляв слова і сидів з відсутнім поглядом. Також папараці неодноразово фотографували актора на вулицях у непрезентабельному вигляді.

  • 2021 став для Меттью Перрі непростим. Актор розлучився з нареченою Моллі Гурвіц після трьох років стосунків. Він опублікував заяву лише через 7 місяців після того, як вони заручилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття