Лайм

Михайло Залівако та Анна Богдан прийдуть на "Танці з зірками", щоб показати свій весільний танець

Пара готує сюрприз шанувальникам шоу "Холостяк"

Цієї неділі, 31 жовтня, на каналі "1+1" відбудеться 9 випуск шоу "Танці з зірками". Новий ефір буде присвячений творчості "Океану Ельзи", і всі пари станцюють під улюблені хіти гурту. Сюрпризом вечора стане поява на паркеті героя 11 сезону шоу "Холостяк" Михайла Залівака та його переможниці Анни Богдан.

Як пише ТСН, пара покаже танець, який готує до свого весілля. Можливо, закохані вже визначились із датою і під час прямого ефіру оголосять її на всю країну.

Анна Богдан та Михайло Залівако у фіналі "Холостяка" Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Стосунки Анни та Михайла розвиваються досить стрімко, і буквально одразу після фіналу "Холостяка" пара почала жити разом. Залівако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес.

Шанувальники пари регулярно закидають їх питаннями щодо весілля, але Богдан неодноразово відповідала, що поки вони не поспішають оформляти стосунки, і насолоджуються цукерково-букетним періодом. Разом з тим, Анна мріє про гарне весілля у замку.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

  • Нещодавно Анна та Михайло знялися у першій спільній фотосесії. Залівако зазначив, що романтична зйомка з коханою викликала у нього "незвичайні почуття", а для Богдан вона відкрила обранця з нового боку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня