Лайм

Більше не сусід Дорофєєвої та Дантеса: Monatik розповів, чому будинок за містом змінив на квартиру у Києві

Тепер співак - столичний житель

Monatik разом із сім'єю жив у заміському будинку, розташованому у селищі Крюківщина Київської області, який облюбували багато зірок, у тому числі й Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом. Тепер хітмейкер придбав квартиру у столиці та перевіз туди дружину та синів.

У короткій розмові з журналістами програми "Зірковий шлях", співак зізнався, що вони з Іриною вирішили перебратися в місто через дітей. Старший Даня наступного року йде до школи, і для співака важливо, щоб діти навчалися у столиці.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Я розумію, що дві години вони втрачатимуть на дорогу, щоб дістатися школи, яка в Києві, а не за містом. Хочеться, щоб вони відчували себе киянами", - поділився Monatik.

За словами артиста, вони придбали квартиру у столиці вже давно, але довго не переїжджали, доки повністю не закінчили ремонт. Що стосується заміського будинку, то продавати його подружжя не збирається.

Фото: instagram.com/monatik_official

  • А ось Володимир Остапчук та Христина Горняк завжди мріяли жити у заміському будинку, і незабаром їхнє бажання втілиться у реальність. Подружжя придбало ділянку, де вже повним ходом йде будівництво.
  • Раніше Володимир Дантес у кліпі Sasha показав їхній з Надею Дорофєєвою дім. У ролику можна побачити величезну кухню-студію, спальню, вбиральню та ванну кімнату.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео