Лайм

Суддя шоу "Україна має талант" разом із дружиною влаштував відверту фотозйомку на честь Хелловіна

Сексуальні вбрання, сміливі пози та моторошний грим

Напередодні Хелловіна хореограф Євген Кот, суддя шоу "Україна має талант" та переможець "Танців з зірками", знявся у тематичній фотосесії для журналу Viva. На сторінках видання разом із танцюристом позувала його дружина, гімнастка Наталія Татаринцева.

Пара вибрала для зйомки моторошний грим, відверті образи, а також сміливі пози та жести. А на деяких кадрах подружжя постало напівоголеними, демонструючи на камеру пристрасть та бажання.

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

У розмові з виданням Женя зізнався, що вірить в існування надприродного, оскільки не раз у своєму житті стикався з подібним. Одним із таких для нього є пророчі сни.

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

"Вони являються мені часто і до цього дня мого життя. Буває, ці сни попереджають про небезпеку і відкривають правду про знайому мені людину. Потім, запитавши її про це, людина зізнавалася мені в скоєному. Тому так, я на 100% вірю в надприродне, - поділився Кіт. - Але мені подобається, що в мене бувають пророчі сни. Цікаво, коли ти проживаєш ситуації зі сну в реальному житті і в тебе відбувається дежавю через слова, які ти вже чув".

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Женя та Наталя одружилися у січні 2019 року, а в червні того ж року пара зіграла скромне весілля на Таїті. Місце проведення церемонії вони обрали невипадково: одного разу потрапивши туди на гастролі, танцюристи вирішили, що саме тут і проведуть весільний обряд.

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Фото: Viva.ua / Дмитро Мунтян

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil