Лайм

Адвокати принца Ендрю розкрили скандальні деталі про жінку, яка звинуватила його у зґвалтуванні

Вірджинію Джуффре звинуватили у співучасті в секс-торгівлі

Команда юристів принца Ендрю висунула звинувачення проти Вірджинії Джуффре - 38-річної американки, яка стверджує, що у віці 17 років зазнала сексуального насильства з боку сина королеви Єлизавети.

Принц Ендрю Фото: Getty Images

Адвокати Ендрю заявили, що Джуффре насправді брала участь у секс-торгівлі, шукаючи "розпусних дівчат" для Джеффрі Епштейна. Про це стало відомо з клопотання про відхилення позову проти принца у федеральному суді Манхеттена, пише Page Six.

У судових документах йдеться, що Джуффре було залучено до навмисного вербування неповнолітніх дівчат для фінансиста, який наклав на себе руки у в'язниці в 2019 році. "У неї було дев'ять чи десять дівчат, яких вона водила до нього. Вона ніколи не виглядала так, ніби її тримали в полоні", - цитується у документах Філіп Гудеріон, колишній хлопець Джуффре.

Вірджинія Джуффре Фото: Crime+Investigation/PA

Крістал Фігеро, брат якої також зустрічався з Джуффре, сказала, що та просила її шукати дівчат для Епштейна. "Вона говорила мені: "Ти знаєш якихось розпусних дівчаток?" - йдеться у матеріалах суду.

Сама Вірджинія Джуффре стверджувала, що Джеффрі Епштейн і його партнерка Гіслен Максвелл завербували її з метою сексуальної експлуатації у 2000 році, а принц Ендрю, який знав про це, тричі її зґвалтував - у Лондоні, у Нью-Йорку і на Віргінських островах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші