Лайм

У мережі обговорюють новий вихід Кейт Міддлтон на публіку - не часто побачиш герцогиню у джинсах скінні

Дружина принца Вільяма приміряла тренди цієї осені

Принц Вільям та Кейт Міддлтон прибули до міста Глазго (Шотландія) на кліматичну конференцію COP26, і під час візиту відвідали спортивний центр Alexandra Park. Для зустрічі з шотландськими скаутами герцогиня обрала повсякденний лук, який став обговорюваним серед її фанатів по всьому світі.

Дружина британського принца з'явилася на публіці у комфортному вбранні в стилі casual. 39-річна Кетрін була одягнена у вузькі джинси чорного кольору, водолазку в тон штанам та стьобаний жилет кольору хакі. Простий образ герцогині Кембриджської доповнювали її улюблені коричневі черевики на шнурівці See by Chloe.

Фото: Getty Images

Як пише Daily Mail, Кейт та Вільям разом із дітьми взяли участь у різних активностях: готували вегетаріанські бургери, допомагали озеленяти трав'янистий берег у парку та кидали землю з насінням польових квітів.

Фото: Getty Images

Останнє заняття сподобалося герцогині найбільше. Весела Кейт жартома пригрозила вдарити чоловіка брудними рукавичками по обличчю, коли вони разом зі скаутами робили земляні бомби.

Фото: Getty Images

  • Минулого місяця у Лондоні відбулася перша церемонія нагородження екологічної премії Earthshot Prize, на якій Кейт Міддлтон з'явилася в образі грецької богині.
  • А до цього затьмарила всіх на червоній доріжці світової прем'єри нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Герцогиня обрала золоту сукню, розшиту блискітками та бісером по всій поверхні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні