Лайм

Дівчина втратила роботу через нікнейм "Гра в кальмара" - вона користувалася ним 11 років

Стримерка Squid Game на Twitch постраждала від популярності шоу

Популярність серіалу "Гра в кальмара" позбавила роботи англійку Лідію Еллері, яка протягом 11 років використовувала в мережі нік Squid Game, пише BBC.

32-річна Еллері – ігровий стрімер на платформі Twitch. Дівчина веде трансляції відеоігор, отримуючи гроші від своїх 42 тисяч підписників. Однак зараз компанії не наважуються її наймати через можливий зв'язок із шоу Netflix. Також Squid Game беруть в облогу агресивні фанати серіалу, а її акаунти в соцмережах постійно намагаються зламати.

Фото: https://www.instagram.com/squidgame/

"Я отримала багато ненависті від фанатів, і мені відмовили в роботі через цей нікнейм, - сказала вона. - Для мене це було просто дурне ім'я, яке я вигадала на місці. Мої друзі назвали мене кальмаром (сквід), тому що це слово римується з Лід, а мене звуть Лідія".

Через чотири тижні після прем'єри серіал "Гра в кальмара" переглянули 142 млн облікових записів Netflix по всьому світу, але для Squid Game це стало великою проблемою.

"Оскільки шоу не має офіційного акаунту в Instagram, люди почали відмічати мене або надсилали повідомлення, думаючи, що я - це шоу, - розповіла вона. - Я почала отримувати образливі повідомлення. Люди злилися на мене, тому що були мега-фанатами, і мені довелося відключити повідомлення в Instagram, тому що вони були постійними. Мій телефон розривався. Люди скаржилися на мій обліковий запис і нескінченно намагалися його зламати. Я продовжую отримувати електронні листи від людей, які намагаються увійти в систему. Це дійсно засмучує".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lydia (@squidgame)

Втративши дохід, Лідія подумує про зміну нікнейму і особистого бренду, над популярністю якого працювала більше 10 років.

"Моя пошукова оптимізація зараз повністю зіпсована. Якщо ви шукатимете мене і бренд, який був у мене більше 10 років, все, що ви отримаєте, - це телешоу. Зовсім недавно мені відмовили в роботі через мій нікнейм, - поскаржилася вона. - Я почуваюся пригніченою, і ця ситуація мені неймовірно набридла".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє