Лайм

У Панамі влаштували вечірку в стилі "Гри в кальмара" - вісім людей загинули, ще семеро отримали поранення

Поліція назвала ймовірну версію перестрілки

У Панамі хелловінська вечірки в стилі південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" закінчилася стріляниною - вісім осіб загинули, ще семеро отримали поранення.

Як повідомляє TN News з посиланням на місцеві правоохоронні органи, інцидент стався в одному із столичних клубів Панами. Вогонь один по одному відкрили члени двох ворогуючих банд. П'ятеро людей загинули на місці, ще три тіла поліція виявила на звалищі неподалік закладу. Семеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Фото: фрагмент серіалу "Гра в кальмара"

На місці інциденту поліція затримала двох підозрюваних. Як з'ясувалося пізніше, деякі учасники перестрілки були раніше засуджені та вже отримували вогнепальні поранення. Попередньо поліція називає перестрліку "зведенням рахунків" між бандами, які борються за території та контроль над постачанням наркотиків.

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" вийшов на Netflix у вересні цього року, а до середини жовтня став найпопулярнішим проектом на стрімінговій платформі - його переглянули понад 100 млн людей у всьому світі.

"Гра в кальмара" - гостросюжетний трилер про ігри на виживання, у яких беруть участь сотні бідняків та боржників. Усі вони змагаються за багатомільярдний грошовий приз, ризикуючи своїми життями. Рейтинги серіалу зробили "Гру в кальмара" однією з найпопулярніших тем для костюмів та вечірок на Хелловін цього року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності