Лайм

Двейн "Скеля" Джонсон відмовився знімати фільми зі справжньою зброєю після стрілянини Алека Болдвіна

Продюсерська компанія "Скелі" переглянула правила безпеки

Фільми з Двейном "Скелею" Джонсоном рясніють ефектними перестрілками, але після трагедії на зйомках вестерну "Іржа", де Алек Болдвін застрелив операторку Галину Хатчінс, актор переглянув своє ставлення до безпеки.

Фото: https://www.instagram.com/therock/

"Перш за все, я був убитий горем. Ми втратили життя. Моє серце з її родиною і всіма на знімальному майданчику. Я також знаю Алека вже дуже давно, - сказав Джонсон в інтерв'ю Variety. - Я не буду говорити за інших, але можу чітко вам сказати, що у будь-яких фільмах та телешоу, які ми робимо у Seven Bucks Productions, більше не буде використовуватися справжня зброя”.

Seven Bucks Productions - продюсерська компанія Двейна "Скелі" Джонсона, яка займалася виробництвом більшості фільмів за його участю - "Рятувальники Малібу", "Джуманджі", "Рампейдж", "Хмарочос", "Хоббс і Шоу", "Круїз у джунглях", а також франшизи "Шазам" та інших блокбастерів.

Несправжня зброя в кадрі не виглядає так само переконливо, але Джонсон не бачить у цьому проблеми.

"Ми збираємося перейти на гумову зброю, а про інше подбаємо пізніше. Ми не будемо турбуватися про долари, - сказав він. - Я люблю кінобізнес. Є протоколи та заходи безпеки, які ми завжди приймали і ставимося до них дуже серйозно. Але нещасні випадки бувають. І коли трапляється щось такого масштабу, таке несамовите, я думаю, що найрозумнішим рішенням буде просто зробити паузу і домовитися, як ми будемо працювати далі. Але в будь-якому фільмі, який ми знімаємо, ми не збираємося використовувати справжню зброю. От і все".

  • Нещасний випадок на знімальному майданчику фільму "Іржа" стався 21 жовтня. В результаті пострілу Алека Болдвіна було вбито Галіну Хатчінс і поранено режисера фільму Джоела Соузу. Трагедії передував відхід операторської команди на знак протесту проти поганих та небезпечних умов праці. Адвокат зброярки фільму натякнув, що хтось із незадоволених міг навмисно підкласти бойовий патрон у коробку з холостими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків