Лайм

Бойовий патрон у пістолет Алека Болдвіна міг покласти працівник, незадоволений умовами на зйомках

Адвокати зброярки фільму зробили гучну заяву

Фільм "Іржа", на зйомках якого Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Хатчінс, мав низький бюджет, і деякі члени знімальної групи були незадоволені умовами роботи. Адвокати зброярки Ханни Гуьтеррес-Рід припустили, що саме це невдоволення зрештою спричинило трагедію.

Знімальний майданчик фільму "Іржа" на ранчо "Бонанза-Крік" Фото: Jae C Hong/AP

The Guardian повідомляє, що загальний бюджет вестерну "Іржа", продюсером і головною зіркою якого був Болдвін, склав 7,2 млн доларів. У роботі було задіяно 75 членів знімальної групи, 22 актори, а також 230 додаткових працівників.

Відомо, що перед інцидентом 21 жовтня кілька людей із операторського відділу припинили зйомки. Вони залишили знімальний майданчик на ранчо "Бонанза-Крік" на знак протесту проти понаднормової роботи та інших небажаних умов праці. Дехто скаржився, що їх розмістили у готелях, які знаходяться занадто далеко від знімального майданчика, і їм доводилося довго їздити на роботу. Продюсерів фільму звинувачували в тому, що вони облаштувалися ближче і в набагато кращих умовах.

Проект бюджету "Ржавчини" не підтвердив цієї невідповідності. Було виділено близько 25 тис. доларів на готельні номери для п'яти продюсерів (5 000 доларів на особу), а також 95,2 тис доларів на 21 рядового члена команди (4533 долари на особу). Проте адвокати Гутьєррес-Рід вважають, що саме конфлікт відіграв у трагедії вирішальну роль.

Джейсон Боулз сказав, що незадоволений працівник на знімальному майданчику спробував саботувати виробництво фільму і хотів, щоб бойовий патрон потрапив у пістолет Алека Болдвіна.

Гутьєррес-Рід дістала боєприпаси з коробки, яка, на її думку, містила лише холості патрони. Адвокат сказав, що хтось міг навмисно помістити у коробку справжні кулі.

"Ми не говоримо, що у когось були якісь наміри, але вони хотіли викликати порушення безпеки на знімальному майданчику. Це те, що, на нашу думку, сталося", - вважає Боулз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй