RU  UA

Дізнатися

Ілона Гвоздьова вибачилася перед ЛГБТ, яких назвала "психічно нездоровими" людьми

Але вийшло дуже не дуже...

Хореограф Ілона Гвоздьова, переможниця шоу "Танці з зірками" вибачилася перед членами ЛГБТ-спільноти, яких раніше в інтерв'ю проекту "Влада vs Влащенко" назвала "психічно хворими" людьми.

Ставши гостею програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна", Гвоздьова назвала спільноту ЛГБТ "новим віянням" та пояснила свої слова тим, що поки не знає, як розповісти дітям про можливість прийняти себе.

Фото: Instagram / @ilonagvozdeva

"Я не хотіла образити це нове віяння. Це не діагноз, не хвороба - я могла неправильно висловитися, - зазначила Гвоздьова. - Але для нашої родини така свобода прояву сексуальної орієнтації не є нормальною".

Хореограф підкреслила, що не хоче ображати представників ЛГБТ, до того ж із багатьма з них вона має справу в роботі. "Але я не знаю, як я правильними словами поясню дітям, що це норма. І якщо ти відчуваєш себе хлопчиком або дівчинкою, хоча фізіологічно таким не є... Не знаю, зараз я не можу цього уявити".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие