Лайм

Шоу "Холостячка" покинув найнапористіший учасник - Злату Огнєвіч відштовхнула поведінка чоловіка

На проекті залишилося четверо претендентів на серце співачки

Увечері 5 листопада на каналі СТБ вийшов 8-й випуск реаліті "Холостячка-2". Для учасників новий тиждень знову пройшов під одним дахом із Златою Огнєвіч, що дозволило їм ще більше зблизитися з героїнею. Проте один чоловік вибрав невдалу тактику із завоювання серця співачки через що й залишив проект.

Холостячка 2021 - хто залишив шоу у 8 випуску

Восьмий тиждень став останнім для Олега Плахотнюка. 41-річний чоловік поводився надто наполегливо, часто порушуючи особисті кордони Злати. З учасників, що залишилися на проекті, бізнесмен був єдиним, у кого не було поцілунку, і він вирішив виправити ситуацію.

Фото: СТБ

Олег приєднався до Злати під час ранкової зарядки, але почав переходити межу, активно проявляючи тактильний контакт. Співачка відчувала себе ніяково і всіляко натякала йому, але чоловіка це не зупиняло. На церемонії троянд Огнєвіч зазначила, що Плахотнюк надто активно проявлявся як чоловік, і вона не готова бути його жінкою.

Фото: instagram.com/holostyakstb

  • Колишній учасник шоу "Холостячка-2" Ігор Присяжнюк розповів, хто може бути у фіналі. Незважаючи на те, що чоловік покинув проект у 2-му випуску, йому вистачило часу, щоб роздивитися фаворитів Злати Огнєвіч.
  • Журналісти з'ясували, де мешкає Злата Огнєвіч і скільки може коштувати її квартира. Героїня "Холостячки-2" живе по сусідству з українськими зірками та чиновниками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами