Лайм

Режисер "Гри в кальмари" анонсував другий сезон - що відомо про продовження хіта Netflix

Серіал продовжить історію переможця смертельної гри

Мегахіт Netflix "Гра в кальмара" офіційно продовжено на другий сезон. Про це в інтерв'ю AP повідомив сценарист та режисер серіалу Хван Дон Хек.

Фото: Netflix

"З приводу другого сезону було стільки тиску, стільки попиту і стільки любові, що нам не залишили вибору. Але скажу, що другий сезон дійсно буде. Він зараз у мене в голові. Зараз я займаюся плануванням. Я думаю, ще зарано говорити, коли і як це станеться, але я обіцяю вам: Гі-Хун повернеться, і він дещо зробить для світу", - сказав він.

У першому сезоні "Гри в кальмара" Хван Дон Хек самостійно написав сценарій і був режисером усіх епізодів, але цього разу корейському кінематографістові знадобиться допомога.

"У мене немає добре розроблених планів на "Гру в кальмара 2". Просто думати про це досить важко. Але я б точно не став робити це сам. Я подумав би про використання команди сценаристів і хотів би мати кілька досвідчених режисерів", - говорив він у минулих інтерв'ю.

Окрім простодушного гравця Гі-Хуна, який вижив у першому сезоні, продовження буде зосереджене на Фронтмені – колишньому поліцейському, який став головним спостерігачем гри.

"Я думаю, що проблема з поліцейськими - це не тільки проблема Кореї. Я бачу це у світових новинах. Це було питання, яке я хотів порушити. Може, у другому сезоні я зможу поговорити про це детальніше", - розповів Хван Дон Хек.

Автор серіалу не говорив про те, скільки часу йому знадобиться на зйомки другого сезону, але на це напевно піде більше року. "Гру в кальмара 2" фанати очікують побачити у 2023 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття