Лайм

Іво Бобул грубо розкритикував вокалістку Go_A, але фани не дали її образити - кажуть, співака "душить жаба"

68-річний артист знецінив досягнення української групи

Іво Бобул виявився хейтером вокалістки Go_A Катерини Павленко і грубо висловився про неї в інтерв'ю. Артист вважає, що учасниця Євробачення-2021 "ніхто і звуть її ніяк".

Конфлікт розпочався після того, як Павленко на шоу "Співають всі" заявила, що українському шоубізу потрібні актуальні артисти, а молодь вже не цікавлять стрази і те, що було популярним 10 років тому. Бобул сприйняв її слова на свій рахунок, і за лаштунками вирішив з'ясувати стосунки.

Фото: ЖВЛ / Instagram

"Сказав, що в мене зіркова хвороба і я образила всіх артистів. Його дуже образила фраза про стрази. Чомусь його це зачепило особисто, хоча взагалі дуже дивна ситуація", - розповіла Катерина в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Бобул не забув образи, і в ЖВЛ продовжив свою думку: "Що вона зробила для української культури? Заспівала "Конопельку"? А вона як співачка - хто? Ніхто, і звуть її ніяк".

Виконавець шлягерів 80-х ображений не лише на Go_A, а й на організаторів великого концерту до 30-річчя Незалежності України.

"Не було ні Василя Зінкевича, ні Іво Бобула, ні Павла Зіброва, ні подружжя Білоножко, ні Івана Поповича. Чому? Ми що, не варті цього? Та на наших піснях не одне покоління виросло! Я їздив по світу і бачив, як до співаків мого віку ставляться за кордоном. Повага, любов, пошана. А у нас навпаки", - сказав Бобул.

Катерина Павленко ознайомилася з інтерв'ю, про що повідомила у своєму Instagram. "Життя потрібно прожити так, щоб тебе хейтив сам Іво Бобул", - написала вона.

Також за неї заступилися віддані фанати, які засипали інтерв'ю обуреними коментарями:

"Тільки ображена людина може собі дозволити говорити такі брудні слова на адресу іншої людини, яка навіть вам нічого не зробила".

"Go_A знає вся Європа! А хто такий цей самозакоханий Наполеон?"

"Катя для української культури зробила більше за один виступ, ніж він за всі роки, тому й жаба душить. Уся Європа почала співати українською та цікавитися нашим фольком. Бери приклад у молоді, великий співак, як треба працювати та розвиватися у музиці".

Фото: YouTube

Сам же Бобул надає перевагу іншим "молодим" артистам, наприклад, Ані Лорак. "Я її поважаю, хоч вона і поїхала [до Росії]. Добре, а що тут у нас? Є робота? Роботи немає", - вважає він.

  • Гурт Go_A не випустить пісню з переможцями Євробачення Maneskin, і Катерина Павленко назвала причину. Потенційний хіт завис на етапі ідеї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською