Лайм

Новим "Холостяком" став Алекс Топольський - що про нього відомо

Весною шукатиме своє кохання на проекті 32-річний бізнесмен

Телеканал СТБ оголосив ім'я головного героя 12-го сезону шоу "Холостяк". Ним став, як і передбачали фанати, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США.

Продюсери шоу описують хлопця, як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алексу – 32 роки. Народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

"Його шлях до мрії не був легким: Алексу довелося випробувати всі "принади" життя емігранта, змінити кілька міст і видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували характер Холостяка і переконали його в тому, що він на правильному шляху", - відзначили автори проекту.

Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Майамі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

"Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою у нас будуть щирі емоції, тепло та справжнє кохання. І я переконаний, що зустріч її саме в Україні", - поділився новий "Холостяк".

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

Топольський також займається моделінгом, знімається у кліпах, захоплюється боксом та любить собак. Свого улюбленця Кінгстона хлопець узяв із притулку в Беверлі-Хіллз, і каже, що це набагато крутіше, ніж купити улюбленця за чималі гроші.

"Я ніколи не розумів необхідність заводити собак тільки з гарним родоводом за чималі гроші. По-моєму, врятувати життя тварині, взявши з притулку, набагато крутіше + заощадите гроші", - поділився Алекс у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

  • Наразі канал СТБ показує другий сезон шоу "Холостячка", героїнею якого є Злата Огнєвіч. Співачка вже близько двох місяців шукає своє кохання під прицілом камер, щотижня прощаючись з одним із чоловіків. Хто пішов у 8 випуску - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil