Лайм

Періс Хілтон вийшла заміж - розкішне весілля пройшло у Лос-Анджелесі

40-річна зірка показала першу фотографію у весільній сукні

Світська левиця Періс Хілтон вперше вийшла заміж. Обранцем 40-річної зірки став її ровесник, венчурний капіталіст Картер Реум, з яким вона заручилася в лютому. Розкішне весілля пройшло у Лос-Анджелесі – у приватному маєтку.

За даними видання People, на церемонії були присутні зіркові гості, серед яких зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, акторка Кайл Річардс, співачка Пола Абдул.

Фото: instagram.com/parishilton

Усього пара влаштувала дві весільні вечірки, які були зняті на камеру для нового документального серіалу Періс - "Закоханий у Париж". Прем'єра 13-серійного телешоу відбулася у четвер на каналі "Павлин", нові серії, де серед іншого буде показана й церемонія, також виходитимуть по четвергах.

"Я хочу, щоб мої фанати побачили, що я знайшла свого Прекрасного Принца і моя щаслива казка закінчилася", - розповідала раніше Хілтон.

Фото: instagram.com/parishilton

Про роман Періс та Картера стало відомо у квітні 2020 року. У день 40-річчя бізнесмен зробив коханій пропозицію, і в такій казковій обстановці дівчина сказала "так".

  • Раніше світська левиця говорила, що намагається завагітніти за допомогою штучного запліднення та використовує яйцеклітини, які заморозила багато років тому.
  • Також Періс Хілтон розповіла про насильство, яке пережила в школі-інтернаті. Коли спадкоємиці імперії Хілтон було 16 років, батьки відправили її до психіатричного лікувального центру для дітей та підлітків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування