Лайм

Переможець "Танців з зірками" Женя Кот зізнався, чому не повернувся на шоу

Хореографу до душі вже інші ролі

Після перемоги у "Танцях з зірками" у 2019 році Женя Кот у шоу більше не з'являвся. За словами хореографа, продюсери запрошують його щороку, але для нього проект – пройдений етап, і він поставив гарну точку на найвищому рівні.

"Я людина, яка знає ціну собі, своїй професії, тому не хотілося витрачати так багато часу, сил і здоров'я, що забираються проектом "Танці з зірками", і при цьому не заробляти стільки, на скільки я оцінюю свою працю", - сказав танцюрист "КП" в "Україні".

Женя Кот на шоу "Україна має талант" Фото: instagram.com/kot_jenya

Кот додав, що зараз йому цікаві зовсім "інші ролі", тому він обрав бути суддею у шоу "Україна має талант", а від участі у "Танцях з зірками-2021" - відмовився.

У шоу талантів, яке цього року знову повернулося на екрани, Євген оцінює учасників разом із Сергієм Притулою та Ксенією Мішиною, з якою переміг у "Танцях з зірками-2019". Кожен ефір до них приєднується запрошений суддя.

Ксенія Мішина та Женя Кот на шоу "Танці з зірками" Фото: instagram.com/kot_jenya

  • Напередодні Хелловіна Женя Кот разом із дружиною Наталією Татаринцевою знявся у тематичній фотосесії. Пара обрала для зйомки моторошний грим, відверті образи, а також сміливі пози та жести.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil