Лайм

Адель розповіла, як схудла на 45 кг після розлучення

Співачка займалася у спортзалі щодня

Слідом за принцом Гаррі та Меган Маркл співачка Адель дала велике інтерв'ю Опрі Вінфрі, розкривши подробиці свого розлучення та схуднення на 45 кг.

У двогодинній програмі на каналі CBS 33-річна зірка зізналася, що соромилася розлучення з бізнесменом Саймоном Конеккі після восьми років стосунків та двох років шлюбу. Пара розлучилася у 2019-му, коли їхньому синові Анджело було 7 років.

Фото: https://www.instagram.com/adele/

"Я сприймаю шлюб дуже серйозно. А вийшло так, ніби я вчинила неповажно, бо вийшла заміж і розлучилася так швидко. Мені соромно, що це сталося так швидко", - сказала Адель.

Співачка наголосила, що досі любить Конеккі, хоч і "не закохана" в нього. Колишнє подружжя живе одне навпроти одного у Лос-Анджелесі і разом виховує сина.

Зовнішній вигляд Адель за останні два роки дуже змінився: зірка скинула 45 кг, чим викликала безліч пересудів. В інтерв'ю Опрі вона зізналася, що схудла завдяки контролю тривожності та новому режиму фізичних вправ.

"У мене були найжахливіші напади паніки після того, як я розлучилася. Вони повністю паралізували мене і збили з пантелику, тому що я не могла контролювати своє тіло, - розповіла Адель. - Помітивши, що моє занепокоєння вщухає в тренажерному залі, я почала ходити туди щодня. Це справді допомогло залишатися при здоровому глузді".

Фото: https://www.instagram.com/oprah/

Багато фанатів розкритикували Адель за те, що своїм схудненням вона "зрадила бодіпозитив", але співачка не переймається з цього приводу.

"Я не турбуюся про це, тому що моє тіло об'єктивували протягом усієї моєї кар'єри. Я або занадто велика, або занадто маленька, я або гаряча, або ні. Але це не моя справа - стежити, як люди ставляться до свого тіла. Мені шкода, що [моє схуднення] змусило когось почуватись жахливо по відношенню до себе - але це не моя справа. Я намагаюся розібратися у своєму власному житті. Мені не потрібен ще один привід для занепокоєння", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття