Лайм

Перший келих шампанського за 13 років. Брітні Спірс відзначила повне звільнення від опіки

Співачка рада поверненню контролю над своїм життям

12 листопада суд повністю звільнив Брітні Спірс від опіки, повернувши їй право розпоряджатися майном та особистим життям. 39-річна співачка, життя якої протягом 13 років було під контролем батька, відсвяткувала відновлену свободу.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Які чудові вихідні... Я почуваюся так, ніби весь час була на сьомому небі. Я дійсно випила свій перший келих шампанського в найкрасивішому ресторані, який колись бачила, - написала вона в Instagram. - Я буду святкувати свою свободу і свій день народження протягом наступних двох місяців! Маю на увазі, що після 13 років... Я достатньо чекала."

2 грудня Брітні Спірс виповниться 40 років. Позбувшись опіки батька, 69-річного Джеймі Спірса, поп-зірка збирається вийти заміж за 27-річного актора та фітнес-тренера Сема Асгарі. Також вона підшукує будинок, в якому зможе розпочати нове життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа