Лайм

Ти знаєш, що зробила. Брітні Спірс звинуватила матір у своєму опікунстві

Співачка не могла керувати своїм життям 13 років

Брітні Спірс звинуватила матір у тому, що саме вона підкинула батькові ідею помістити її під опіку. Співачка заявила про це у нині видаленому пості в Instagram.

Брітні Спірс у 2003 році з мамою Лінн, сестрою Джеймі Лінн, братом Браяном та батьком Джеймі Фото: Getty Images

"Мій батько [Джеймі], можливо, почав опікунство 13 років тому... але люди не знають, що це моя мама подала йому ідею, - написала поп-зірка. - Я ніколи не поверну ті роки назад. Вона таємно зруйнувала моє життя… і так, я кидаю виклик їй і [колишній бізнес-менеджерці] Лу Тейлор. Ти точно знаєш, що зробила. Мій батько не настільки розумний, щоб колись задуматися про опіку".

Після того, як суд звільнив Брітні Спірс від опіки батька, вона вже кілька разів висловлювалася про погані стосунки з родичами. Раніше 39-річна співачка писала, що сім'я завдала їй сильного болю, і вона більше не доступна ні для кого з них.

"Раніше це було сімейною справою. Тепер це вже не так! - написала Брітні. - Дякую за те, що ви залишили моє життя і, нарешті, дозволили мені жити своїм!"

  • 29 вересня 69-річного Джеймі Спірса офіційно відсторонили від опікунства Брітні після того, як суддя Верховного суду Лос-Анджелеса вирішила, що він створив для співачки токсичне середовище.
  • Лінн Спірс, яка розлучилася з Джеймі у 2002 році, почала захищати свободу доньки лише після того, як у 2019 році був запущений рух #FreeBritney. Сама співачка вважає, що її фанати відіграли вирішальну роль у її звільненні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків