Лайм

Брітні Спірс з нареченим обирають новий будинок для спільного життя - пару помітили в розкішному маєтку

Співачку зацікавило елітне житло в Лос-Анджелесі

Через місяць після того, як Брітні Спірс звільнили від опікунства батька, її помітили з нареченим Семом Асгарі за оглядом розкішного будинку в Лос-Анджелесі, пише NY Post.

Пара, яка оголосила про заручини у вересні, відкрито говорила про бажання знайти новий будинок для спільного життя. Їхню увагу привернув маєток за 16,5 млн доларів, який раніше належав візажисту Джеффрі Стару.

Фото: Realtor.com

Нещодавно адвокати Брітні найняли фахівців, щоб обшукати її будинок на предмет прослуховуючих пристроїв, які міг встановити її батько. Поп-зірка побоювалася, що Джеймі Спірс міг шпигувати за нею заради контролю і погроз. Судячи з усього, вона вирішила не відкладати пошуки більш безпечного житла.

Фото: Realtor.com

Маєток, який може стати новим гніздечком співачки та її нареченого, має 7 спалень, 13 ванних кімнат і загальну площу 1858 кв м. Він розташований у закритому районі Hidden Hills і забезпечує повну конфіденційність мешканців. Для порівняння, в її нинішньому будинку є "всього" 5 спалень, 8 ванних кімнат і близько 1207 кв м площі.

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Маєток у французькому стилі оснащений усіма зручностями, включаючи два гостьових будиночка, гараж на 10 автомобілів, домашній кінотеатр, велику ігрову кімнату з барною стійкою, двоповерховий тренажерний зал з паровою лазнею і сауною, дегустаційний зал із винним погребом, два офіси, майстерню, бібліотеку і скляний ліфт. Зовнішні зручності включають басейн, спа-центр, місце для багаття, два місця для барбекю і два критих патіо.

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

Фото: Realtor.com

  • Коли Брітні Спірс і Сем Асгарі вирішили одружитися, їй одразу ж порадили укласти з ним шлюбний договір. Фанати побоюються, що 27-річний фітнес-інструктор не до кінця чесний із 39-річною зіркою.
  • Жителі Майамі врятували від знесення розкішний маєток Аль Капоне - його викупили за $ 15 млн. Угіддя площею 2,2 тисячі кв. метрів "Великий Аль" придбав у 1928 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого