Лайм

Володимир Остапчук розповів, як переніс третю дозу вакцини від ковіда

Телеведучий щепився для поїздки до Європи

Телеведучий Володимир Остапчук став одним з перших українців, які зробили щеплення третьою, так званою бустерною дозою вакцини від Covid-19. Відповідаючи на розпитування підписників у "сторіз" Інстаграму, Остапчук розповів про своє самопочуття.

До цього, ще влітку, телеведучий вакцинувався двома дозами вакцини CoronaVac, проте цієї осені запланував поїздку до Франції, для в'їзду в яку були потрібні сертифікати про щеплення Pfizer, AstraZeneca або Moderna. Остапчук вибрав перший варіант та отримав бустерну дозу. За словами ведучого, він переніс її без побічних ефектів.

Фото: Instagram / @vova_ostapchuk

"Супер взагалі, - відповів Остапчук на запитання про самопочуття після третього етапу вакцинації. - Жодних побочок не було". У розмові з підписниками телеведучий порадів зростаючим темпам вакцинації, а також засудив відмову від щеплень, що призводить до утилізації вакцини.

"WiFi не роздаю, чіпа немає, ніяких побочок взагалі не було, - жартував також Остапчук. - Мабуть, організм вже загартований попередніми вакцинами, а мозок пам'ятає як я сильно перехворів Covid рік тому".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації