Лайм

Сценарій не вимагав стрілянини. У позові проти Алека Болдвіна розкрили нові деталі трагедії на зйомках

Актора звинуватила ще одна свідкиня інциденту

Помічниця режисера зі сценарію, яка першою викликала поліцію після смертельної стрілянини на зйомках фільму "Іржа", подала позов проти Алека Болдвіна.

Мемі Мітчелл звинуватила актора в тому, що він "грав у російську рулетку", коли вистрілив із пістолета і влучив в операторку Галину Хатчінс, пише BBC. Більше того, за сценарієм йому не потрібно було стріляти.

Фото: Getty Images

У позові йдеться, що сценарій передбачав три короткі кадри – очі Болдвіна, пляма крові на його плечі та третина його тулуба, коли він тягне руку до кобури та витягує пістолет. "У сценарії не було нічого про те, щоб Болдвін чи хтось іще стріляв із пістолета", - стверджується в документах.

Мітчелл назвала поведінку Алека Болдвіна та продюсерів фільму "безрозсудною" і звинуватила їх у недотриманні протоколів безпеки.

Відомо, що пістолет дав акторові помічник режисера Дейв Холлс, який не знав, що в ньому є бойовий патрон. "Пан Болдвін вважав за краще зіграти в російську рулетку, коли вистрілив із пістолета, не перевіривши його і не попросивши зброярку зробити це в його присутності", - заявила адвокат Мітчелл.

Фото: Getty Images

Жінка стояла на відстані менше 1,2 м від Болдвіна, коли зброя вистрілила і куля влучила в Хатчінс і режисера Джоела Суозу. "Я знову і знову переживаю це та чую звук пострілу", - сказала вона репортерам.

У позові Мітчелл йдеться про умисне заподіяння емоційного стресу і шкоди, а також міститься прохання про компенсацію шкоди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита