Лайм

Голова боліла тиждень. Віка з "НеАнгелів" розповіла, як її била Слава Камінська

Конфлікт між колишніми колегами триває

Нещодавно екс-учасниці гурту "НеАнгели" посварилися через невдалий жарт Вікторії Сміюхи, яка на камеру розрізала та з'їла торт з обличчям Слави Камінської. Хоча такий хід засудила як сама Камінська, так і багато користувачів соцмереж, Віка вирішила розповісти про свій важкий досвід роботи у проекті Юрія Нікітіна.

В інтерв'ю "Вечеря з Дороті" Вікторія розповіла, що була жертвою цькування та фізичного насильства з боку Слави.

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

"Зі Славою був момент, і не один, коли було рукоприкладство. Якось Слава вп'ялася мені у волосся і вирвала дуже багато волосся з голови. Це страшно згадувати, тому що голова моя боліла десь тиждень. Тоді я зрозуміла, що боюся. Я боюся навіть засинати в автобусі", - розповіла Сміюха.

Також співачка згадала, як Камінська кинула у неї склянку за відмову поділитись бутербродом. Вона стверджує, що менеджери групи не ставали на її захист, а сама вона не хотіла провокувати конфлікт і боялася втратити місце у "НеАнгелах".

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

Після того, як Вікторія опублікувала в Instagram скандальний пост із тортом, Слава Камінська подзвонила їй з вимогою видалити публікацію.

"Це було у досить образливій манері: "Та ти у***ище, я всіх забрала музикантів, і в тебе не буде ані музикантів, ані концертів - ніколи". Було таке сказано", - говорить Сміюха.

При цьому співачка заявляє, що давно "все пробачила" колишній колезі. Сама ж Камінська анонсувала інтерв'ю зі Славою Дьоміним, і незабаром фанати "НеАнгелів" можуть дізнатися другий погляд на цю історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників