Лайм

Мей Маск розповіла, як виховала трьох успішних дітей попри розлучення

Мама Ілона Маска поділилася своїм досвідом

Мей Маск відома не тільки тим, що є матір'ю найбагатшої людини у світі Ілона Маска. У свої 73 роки вона працює моделлю та дієтологом, пише книги і регулярно виходить на подіум. Крім голови SpaceX, у Мей є ще двоє успішних дітей, і секретами їхнього виховання вона поділилася у програмі ЖВЛ.

Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Мей Маск народила двох синів і доньку від інженера Еррола Маска, з яким познайомилася в університеті. Щастя у шлюбі зруйнував алкоголізм та рукоприкладство чоловіка. Терпіння жінки вистачило на 10 років, після чого вона вирішила розлучитися. У 31 рік Мей стала матір'ю-одиначкою із трьома дітьми на руках.

"У житті жінки буває і боротьба, і сумніви, і страх. Буває, ми проходимо бідність. Але ви можете почати з малого, зі зміни кольору волосся, що я й зробила, - розповіла Маск. - Я не хотіла, щоб інші люди несли відповідальність за вибір, який я зробила. Всі мої діти спали на одному ліжку, а я спала на кухні, тому що місця не було. Моя основна робота - дієтолог-нутріціолог, і завдяки їй я змогла прогодувати своїх дітей і заплатити за навчання".

Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Старання Мей Маск не пішли задарма, і троє її дітей досягли успіху в кар'єрі: Ілон став одним із найвідоміших у світі підприємців, дочка Тоска – режисеркою та продюсеркою, а син Кімбал – ресторатором.

"У мене була мета, щоб їм подобалося те, що вони роблять. Наприклад, Кімбал навчався у бізнес-сфері та працював із Ілоном, але йому подобалася кулінарія. Він готував для нас із 12 років, бо любив це. Ви можете навчатися одному, але реалізувати себе в іншому, - вважає знаменитість. - Я просто хотіла, щоб мої діти були здоровими і щасливими, як і кожна мама, а вони вже зробили свій вибір у житті. Цей вибір виявився правильним, і я рада, що вони роблять щось гарне для цього світу".

Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Сама Мей Маск робить акцент на тому, що жінка не повинна забувати про саморозвиток у будь-якому віці. У свої 73 роки вона не хоче проводити весь час із онуками, оскільки їй подобається працювати та самовдосконалюватись.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре