Лайм

19-річний Роман Сасанчин показав милі фото зі своєю вагітною нареченою

Іванна перебуває на восьмому місяці вагітності

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" і "Голос країни-10" Роман Сасанчін та його 23-річна наречена Іванна ось-ось стануть батьками. Напередодні пологів пара опублікувала милі фотографії та поділилася своїми емоціями.

На своїх сторінках в Instagram закохані виклали серію кадрів, зроблених у домашній обстановці. На знімках майбутній батько ніжно обіймає свою кохану та цілує її в живіт. Незважаючи на свій юний вік, пара з трепетом чекає на народження малюка, про що регулярно розповідає своїм дописувачам.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

"Ще зовсім трішечки і у нас буде малесеньке чудо, яке не буде давати спати, але подарує безмежне тепло та любов, яке ніколи не купиш ні за які гроші", - написав співак.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Іванна у свою чергу поділилася, що чим ближче дата пологів, чим сильніше її охоплює страх. "Боюсь, а як це має бути? Чи справлюся я? Чи сильно боляче буде? - запитується майбутня мама. - А найбільше боюся чи впорається донечка. Боюся, щоб їй не нашкодити, щоб їй не було боляче. Я ж впораюся, впевнена, а вона ж така крихітка".

Водночас, дівчина впевнена, що все пройде добре і вона впорається з усім. Наречена Романа додала, що малеча з'явиться на світ вже за 3-4 тижні.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

  • Наприкінці травня Роман Сасанчин зробив Іванні пропозицію. Вручити обручку обраниці співак задумав романтично, але все пішло не за планом. Потім пара кілька разів подавала заяву на реєстрацію шлюбу, але через різні причини їм відмовляли.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску