Лайм

Аліну Паш номінували на музичну премію Євросоюзу Music Moves Europe Awards

Реп-зірка просить шанувальників підтримати її голосами

В Італії оголосили номінантів на премію Music Moves Europe Awards – нагороду Європейського Союзу в галузі популярної та сучасної музики. Серед претендентів на перемогу опинилася й українка Аліна Паш.

Реп-зірка розповіла про номінацію у своєму Instagram і звернулася до підписників із проханням підтримати її голосами на сайті премії. "Друзі, потребую вашої підтримки цього разу максимально. Адже мені справді хочеться розказувати про наше українське, карпатське й глибинне - голосно і по всьому світу! Вірю, що вмію і можу!", - написала співачка.

Фото: instagram.com/alinapash

Аліна зазначила, що у разі перемоги на неї також чекає грошовий бонус, у розмірі 10 тисяч євро - цю суму Паш планує пустити на створення нового альбому.

Music Moves Europe Awards - це щорічна премія ЄС, метою якої є відзначити нових європейських артистів та підтримати їх у розвитку їхньої міжнародної кар'єри.

Фото: instagram.com/alinapash

Минулого року серед переможців була українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona. Крім головної премії, реп-зірка також виграла приз глядацьких симпатій, набравши найбільшу кількість голосів з усіх номінантів. Цього року українка заявлена як член журі.

"Я була лауреаткою премії минулого року, а також отримала нагороду "Вибір публіки. Це було дуже цікаво для мене, і я справді щаслива, що минулого року моя країна Україна стала переможницею. Я буду членом журі, що є традицією для кожного переможця, обраного публікою, і я дуже рада бути частиною цього. Я з нетерпінням чекаю, щоб дослідити усіх 15 номінантів та знайти переможців", - сказала хіп-хоп-виконавиця.

  • Тим часом музична премія "Греммі" оголосила номінантів 2022 року, і серед них опинився кліп Lil Nas X "MONTERO", який зняла для репера українка Таню Муіньо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео