Лайм

Надя Дорофєєва відповіла хейтерам на чутки про збільшені губи та пластику

Співачку звинувачують у ненатуральності

Крім армії шанувальників у Наді Дорофєєвої є хейтери, які пишуть їй різні закиди, у тому числі щодо її зовнішнього вигляду. Співачку звинувачують у тому, що вона змінила своє обличчя та тіло за допомогою б'юті-ін'єкцій та пластики.

31-річна зірка відповіла на образливі коментарі у рубриці ЖВЛ "Хейтери атакують". Одна зі злостивих написала, що Надя "невдало зробила губи", і що у неї "не вистачило мудрості нічого не змінювати". Проте артистка запевнила, що ніколи не вдавалася до "уколів краси".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Я хочу офіційно сказати, що ніколи нічого не робила. І зуби у мене – не вініри", - заявила Дорофєєва. Нещодавно Надя ділилася з дописувачами маленькими хитрощами, як збільшити губи за допомогою олівця.

Надя Дорофєєва – не єдина зірка, яку підозрюють у збільшенні губ. Питання про свою ненатуральність часто чує Леся Нікітюк, і нещодавно в ситуацію вирішила втрутитися мати телеведучої, яка публічно заявила, що її дочка "нічого не робила".

  • Раніше Надя Дорофєєва знялася топлес і розповіла, як соромилася своєї худорлявості та комплексувала через невеликий розмір грудей, оскільки вважала, що у поп-співачки має бути пишний бюст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували