Лайм

Ксенія Мішина у прозорій сукні влаштувала ефектну фотосесію на відпочинку. Еллерт кусає лікті

Акторка вибрала для зйомки відвертий образ

Ксенія Мішина разом із подругами вирушила у відпустку. Місцем для відпочинку акторка вибрала розкішний готель в Абу-Дабі (ОАЕ), де зараз також відпочиває Слава Камінська з дітьми. У перші дні перебування у теплій країні Холостячка вирішила влаштувати гарну фотосесію.

Результатом акторка поділилася зі своїми дописувачами в Instagram. На ефектних кадрах Ксенія позує увечері біля басейну. На ній - сукня-сітка українського бренду GASANOVA, під яку вона одягла чорну білизну. Мішина розпустила своє розкішне волосся, і відмовилася від взуття.

Фото: Христина Полянська

Шанувальники не змогли пройти повз спокусливих фото і одразу засипали акторку компліментами. "Вогненний вогонь", "Це дуже красиво", "Пожежа!", "Просто божественна краса. Просто сяюча богиня", "Сильно красива", - захоплюються фани під постом.

Коментатори також згадали Олександра Еллерта, з яким Мишина все-таки розійшлася. "Еллерт кусає лікті десь там. Ксюша шикарна", "Про що думав Еллерт, коли з вами розходився, ви дуже приємна жінка", - пишуть інші.

Фото: Христина Полянська

Автором розкішної зйомки вступила Христина Полянська. Фотограф поділилася, що фотосесія була дуже швидкою і тривала лише 20 хвилин. "Щоб допомогти акторці з позуванням – попросіть її зіграти роль", - зазначила вона.

Фото: Христина Полянська

Фото: Христина Полянська

  • Мішина оголосила про розрив з переможцем "Холостячки" 4 місяці тому, чим розбила серця багатьох шанувальників. Проте з того часу Ксенію та Олександра неодноразово підозрювали у возз'єднанні, і пара давала для цього всі підстави.
  • Однак наприкінці жовтня акторка вирішила покласти край усім цим розмовам і зізналася, що у них з Еллертом немає стосунків. Олександр і Ксенія відписалися один від одного в Instagram і видалили всі спільні фотографії, за винятком кадрів з дітьми та рекламних роликів. Не залишила пара на згадку навіть знімки з фіналу "Холостячки".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме