Лайм

Слава Камінська влаштувала пляжну фотосесію з дітьми після скандального інтерв'ю про "НеАнгели"

Співачка відпочиває у розкішному готелі

Слава Камінська дала інтерв'ю, в якому озвучила свою версію конфлікту із Вікторією Сміюхою. Між екс-учасницями "НеАнгелів" спалахнула сварка, яка не вщухає вже другий тиждень, і співачка своєю розповідю має намір поставити крапку. А поки фани чекають на вихід відео, артистка насолоджується морем та сонцем.

Після розмови зі Славою Дьоміним виконавиця вирушила до Арабських Еміратів і взяла з собою дітей - 6-річного сина Леона та 5-річну доньку Лауру. Після приїзду Камінська влаштувала пляжну фотосесію, а результатом поділилася в Instagram (для перегляду фото гортайте праворуч).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

На знімках Слава позує як із малюками, так і одна. Сольні фотографії зробив син зірки. "От так виглядає щастя та справедливість. До речі, 3/4/5 фото зробив Лео", - зізналася знаменитість.

Також у своєму дописі Камінська, яка після розпаду "НеАнгелів" виступає під ім'ям SLAVA KAMINSKA, анонсувала нову пісню-сповідь, яка буде присвячена дітям.

Екс-учасниці гурту "НеАнгели" посварилися через невдалий жарти Сміюхи, яка на камеру розрізала та з'їла торт з обличчям Камінської. Після цього Віка дала інтерв'ю, у якому розповіла, що у колективі була жертвою цькування та фізичного насильства з боку Слави.

Наразі свою версію стосунків у колективі має намір розповісти й інша екс-учасниця - інтерв'ю зі Славою Камінською в рамках програми "Слава+" вийде на каналі Люкс ФМ у четвер, 25 листопада.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Слава Дьомін (@slavademin_official)

  • Раніше Слава Камінська випустила іронічний кліп, і люди побачили у ньому натяк на колишнього чоловіка – пластичного хірурга Едгара Камінського.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня