Лайм

Олександр Еллерт зробив Ксенії Мішиній романтичний подарунок і втілив її мрію часів "Холостячки"

Актриса залишилася в захваті від сюрпризу

Олександр Еллерт поклав край розмовам про розрив стосунків із Ксенією Мішиною і показав в Instagram-історіях романтичний подарунок, який зробив коханій.

Фото: https://www.instagram.com/ellert_a/

Героїня і переможець першого сезону шоу "Холостячка" разом політали на вертольоті над нічним Києвом, а потім Мішина побачила c висоти пташиного польоту напис із палаючих свічок "Я кохаю тебе, Ксю".

"Ще в "Холостячці" Ксю сказала: "Я так хочу, щоб свічками було написано "Люблю тебе", і щоб з якогось балкона все це було видно. Як ви зрозуміли, в проекті я цього не зробив, - розповів Еллерт. - Відповідний балкон я не знайшов. Якщо чесно, я його і не шукав".

Щоб втілити мрію Мішиної, Еллерту довелося впоратися зі своїм давнім страхом висоти. Сама актриса думала, що вони просто політають над містом заради реклами вертолітного майданчика, але в цей час команда декораторів розставляла на землі колби зі свічками.

"Потім була тонна радості, і все. Більше не додумуйте, - написав Олександр і показав відео, на якому щаслива Мішина стрибає навколо свічок. - А ще ми вирішили, що в майбутньому спільних сторіз буде дуже мало. Всім любові".

  • Нагадаємо, що Ксенія Мішина оголосила про "остаточний" розрив стосунків з Еллертом у липні. Через деякий час пару знову почали бачити разом.
  • Зараз на СТБ виходить другий сезон "Холостячки" зі Златою Огневич. Нещодавно учасник шоу розповів, кому належать ідеї побачень і хто допомагає з організацією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії