Лайм

У шоу "Холостячка" повернеться колишній учасник: Я хочу, щоб наша історія тривала

Роман Свечкоренко має шанс стати фіналістом проекту

26 листопада на каналі СТБ вийде 11 випуск шоу "Холостячка-2". У новому епізоді на проект повернеться блогер та психолог Роман Свечкоренко, який покинув шоу ще у 6 ефірі. Злата Огнєвіч дала чоловікові шанс повернутися, як тільки він залагодить своє питання з розлученням.

Про повернення учасника стало відомо зі свіжого анонсу. У ролику можна побачити, як під час церемонії троянд з'являється Роман, чим обурює конкурентів. А героїня, навпаки, радіє поверненню хлопця і каже, що своїм вчинком Свечкоренко доводить, що він все ще хоче поборотися за її серце.

Сам психолог ніяк не реагує на негатив чоловіків, адже він прийшов на проект за коханням. "Мені байдуже, що вони там думають. Я хочу, щоб наша історія тривала", - каже Свечкоренко.

У 11 випуску Злата Огнєвіч познайомить Андрія Задворного, Максима Тарапату та Дмитра Шевченка зі своїми рідними. Хто залишить проект за крок від фіналу - глядачі дізнаються вже цієї п'ятниці.

Нагадаємо, що Роман Свечкоренко покинув "Холостячку" після детектора брехні. На поліграфі з'ясувалося, що психолог досі офіційно не розлучився зі своєю дружиною.

Злата Огнєвіч не захотіла продовжувати будувати стосунки з одруженим чоловіком і відправила його додому. Щоправда, назавжди відпустити Романа героїня не змогла. Співачка сказала, що він зможе повернутися до проекту будь-якої миті, як тільки доведе шлюборозлучний процес до кінця.

Фото: instagram.com/svechkorenko

  • Раніше Роман Свечкоренко розповів про розлучення з дружиною та пояснив, чому шлюборозлучний процес такий тривалий. Пара була разом протягом 10 років і тепер виховує спільну дочку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування