Лайм

Як пройшов фінал "Танців з зірками" та хто переміг - підсумки шоу

Глядачі обрали найкращу пару сезону-2021

28 листопада відбувся фінальний ефір "Танців зі зірками-2021", у якому, за рішенням продюсерів шоу, брали участь три пари - Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна, Костя Войтенко та Роксоляна Малярчук.

Учасники суперфіналу представили по три танці: перший їм призначили судді, другий - глядачі, а третій (фрістайл) став підсумком усього, чому зірки навчилися за 13 тижнів завзятих тренувань. За результатами голосування переможцями стали Артур Логай та Анна Кареліна. Ось як їм це вдалося, і як виступали їхні суперники.

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Артрур Логай та Анна Кареліна танцювали у фіналі віденський вальс та контемп. Пара повторила яскравий номер, присвячений юнацькій ігровій залежності актора, та отримала від суддів максимальні 40 балів. Другий танець учасники представили під акомпанемент бабусі та дідуся Логая, за що здобули ще 40 балів. Фрістайл Артур та Ганна танцювали під пісню Дмитра Кадна, і знову заробили чотири "десятки".


За підсумками ефіру парі переможців вдалося отримати максимальну оцінку суддів та найбільше глядацьких голосів.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар в останньому ефірі сезону-2021 представили танго та сальсу. Пара розпочала фінальне змагання з емоційного номера, присвяченого поразці Ольги на Олімпіаді у Токіо. За нього вони здобули 40 балів. Другим танцем учасників стала самба, яка також отримала максимальні оцінки суддів. Виступ у вільному стилі під пісню KAZKA приніс учасникам 37 балів.

За підсумками голосування глядачів Харлан і Дікусар посіли друге місце.



Костя Войтенко та Роксоляна Малярчук у суперфіналі "Танців зі зірками-2021" виступили з повільним вальсом та контемпом. Їхній перший і другий виступ судді нагородили 40 балами. Свій фінальний фрістайл пара станцювала під пісню MELOVIN "Кіт і драма", і він приніс їй 38 балів.

Глядачі віддали за пару найменше голосів, тому їм цього сезону дісталася почесна бронза.



У фіналі "Танців зі зірками" стали відомі імена нових наставників шоу "Голос країни-12". Вокальний проект поновив склад зіркових тренерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ