Лайм

Дружина Володимира Остапчука заступилася за нього після скандалу з "голодною тусою" блогерів

Христина Горняк підтримала чоловіка на тлі звинувачень Саші Пустовіт

Скандал із "голодною тусою блогерів" у День пам'яті жертв Голодомору багато в чому розгорівся через невдалий жарт Володимира Остапчука. 27 листопада шоумен розважав гостей на дні народження українського блогера Олександра Заліска, і в одному зі своїх сториз опублікував фото святкового столу з неоднозначним підписом.

Хоча Остапчук вибачився за двозначний жарт та участь у вечірці, його вчинок все одно критикують у мережі. На захист ведучого стала його дружина Крістіна Гірник, яка звернулася безпосередньо до Саші Бо (Пустовіт). Блогерка, яка також була на святі Заліска, назвала Остапчука винуватцем скандалу.

"Було дебільне і необдумане сторіс ведучого, яке спровокувало всеукраїнський скандал. Ми всі про це говорили, але було пізно. Я прошу вибачення у всіх українців, чиї почуття зачепила суботня подія", - написала Пустовіт в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/sashaabo

Горняк вважає, що блогерка звинуватила її чоловіка з корисливих міркувань.

"Хайп із розлученням втратив уже свою силу, треба знайти нових публічних тем? Кажеш, у тебе блог про доброту? А де ж вона, коли ти звинувачуєш інших у своїх необдуманих вчинках? - написала дружина Остапчука. - Ось нутро..."

Фото: https://www.instagram.com/kristygor/

Також дівчина записала емоційне відео, в якому продовжила тему несправедливого цькування ведучого.

"Народ сильний, коли він разом. А коли брат на брата йде? А коли колега на колегу? А коли хтось піднімає хайп для того, щоб рекламники розірвали контракти та пішли до них? А коли замовляють цілеспрямоване цькування? Це говорить про те, що немає ніякої згуртованості у нашого народу", - сказала Горняк.

Тим часом "винуватець урочистостей" Олександр Заліско вибачився перед українцями і розповів про наслідки скандалу.

"Мене викликали на допит до слідчого. Формально – через порушення карантинних норм, але я розумію, що причина інша. За дві доби мене позбавили всіх джерел доходу. Найбільші національні бренди розірвали угоди зі мною та відмовилися від подальшої співпраці. Я читаю тонни злих коментарів і погроз, - розповів він у Instagram. - Зараз я хочу щиро хочу вибачитися перед тими людьми, чиї почуття та патріотичні цінності я випадково зачепив".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми